Homepagina Tyros2 website


Welkom bij Tyros2.nl! Deze site is speciaal ontwikkeld voor Yamaha's topkeyboard: de Yamaha Tyros 2. Op deze site kunt u alle informatie lezen
omtrent de Tyros2, demo's beluisteren, foto's bekijken, discussiëren op het forum en nog veel meer. Niet in een andere taal met allerlei
moeilijk jargon, maar alles gewoon in duidelijk Nederlands.

Ondanks de komst van de Yamaha Tyros 3, Tyros 4Tyros 5 en de Genos, zullen we op veler verzoek de Tyros2 site online laten, zodat de gelukkige bezitters
en de toekomstige bezitters van dit mooie instrument hier nog steeds terecht kunnen. De website wordt echter niet meer bijgewerkt.


Let op:
Vanaf 19-10-2017 wordt deze website niet langer meer bijgehouden. We houden de website online voor iedereen die een Tyros2 heeft of interesse heeft in een Tyros2. Via onze showroom of Oostendorp website kunt u zoeken op Yamaha Tyros. Meestal hebben we wel een mooie inruiler staan voor u, of een mooi gebruikte Tyros3, Tyros4 of Tyros5. Inclusief het beroemde Oostendorp Tyros servicepakket. Anders kunt u altijd met ons mailen of bellen via klantenservice@oostendorp-muziek.nl of 038-3762954.

Yamaha Genos - opvolger Yamaha Tyros 5

De opvolger van de Yamaha Tyros 5 is de Yamaha Genos. Yamaha Genos kopen, of informatie over de Yamaha Genos lezen? Ga dan naar de Yamaha Genos website.

Graag tot ziens in onze showroom.


 


Uw Muziekcentrum Oostendorp team!

         

 

Yamaha Tyros 5 Website

 

De Tyros5 biedt nog meer!
Het nieuwste keyboard van Yamaha, de Tyros5, maakt een grote muzikale sprong ten opzichte van haar voorgangers. Een voorbeeld is de Tyros 5-76 toetsen, welke de toetsenist nog meer speelmogelijkheden geeft. Uiteraard is ook de Tyros 5 als 61 toetsen variant verkrijgbaar. Alle nodige accessoires zullen tegen scherpe prijzen verkrijgbaar zijn bij Muziekcentrum Oostendorp. Een stofhoes is in ontwikkeling en Tyros 5 flightcases zijn al te bestellen via onze speciale Tyros 5 webshop net als de L7S standaard en de TRS-MS05 speakerset.

Laat de muziek spreken
Omdat veel mensen het fijn vinden het prachtige geluid van een Tyros5 te horen, organiseert Muziekcentrum Oostendorp regelmatig demonstraties. U bent daar ook van harte welkom. Bekijk hier het overzicht.

Meer informatie over de Tyros 5
Op de website (http://www.ty-5.nl/), vindt u altijd de meest actuele informatie over de Tyros 5.
U kunt hier een offerte aanvragen of u verder verdiepen in dit prachtige instrument.

Muzikale groeten uit Wezep,

Uw Oostendorp Tyros-team