Oostendorp Muziek


Muziekcentrum Oostendorp is een ambachtelijk en dynamisch bedrijf dat de beste kwaliteit muziekinstrumenten levert tegen een alleszins redelijke prijs. Specialiteit ligt op het gebied van toetsinstrumenten, maar men kan ook bij ons terecht voor gitaren en (elektronische) drums. Met een personeelsbestand van totaal 30 man werken zij dagelijks voor hun gestaag groeiend klantenbestand.

De eigenaren
In 1977 is Aalt Oostendorp in Wezep begonnen met het bedrijf. Hij heeft inmiddels de leiding van het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie in de persoon van zijn zoon Henk Oostendorp.

Technische afdeling
Muziekcentrum Oostendorp beschikt over een speciale technische afdeling met een eigen werkplaats direct achter onze winkel. Jan van Loo is het hoofd van de afdeling voor piano's en vleugels. Met zijn meer dan 40 jaar ervaring krijgt hij elke piano en vleugel weer in optimale conditie. Als ��n van de weinigen in Nederland is hij be�digd taxateur �n gecertificeerd pianotuner. Ook volgt hij regelmatig workshops/seminars bij pianofabrikanten en -leveranciers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Onze andere technische afdeling houdt zich bezig met de reparatie van elektronica. Ook heeft Muziekcentrum Oostendorp zelf een digitale piano ontwikkeld met de naam Digital Classic, een uniek concept dat langzamerhand niet alleen de Nederlandse, maar ook de buitenlandse markt verovert.

De foto's hieronder zijn intussen verouderd. Anno 2015 is er bij Oostendorp veel veranderd sinds de introductie van de Tyros2 in 2005. Bijna alle afdelingen zijn intussen verbouwd en in een modern jasje gestoken. Klik hier om onze virtuele winkel te bekijken.

Ons pand. Klein van buiten, groot van binnen. Groot assortiment occasion & nieuwe piano's. Ruim 150 stuks op voorraad en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Op onze bovenverdieping vindt u een groot assortiment occasion keyboards, stage piano's & synthesizers.

Hieronder een plaatje van onze begane grond. Hier staan nieuwe en occasion orgels. Zowel klassiek als populair.

Ook digitale piano's hebben we in alle uitvoeringen staan in een aparte uitgebreide showroom.

 Hieronder foto's van onze vleugelafdeling.