Tyros 2 Koffers


De lichtgewicht koffer is niet meer leverbaar, maar wij bieden nu een op maat gemaakt flightcase aan voor uw Tyros1, Tyros2, Tyros3, Tyros4 of Tyros5. Waar de materialen lichter konden, hebben wij deze lichter gemaakt, zodat de flightcase goed te tillen is zonder dat het ten koste gaat van de degelijkheid. Deze is ook voorzien van wieltjes wat transport extra makkelijk maakt. Klik hier

Wij hebben deze lichtgewicht koffer nog wel voorradig, zolang de voorraad strekt.

Bij Muziekcentrum Oostendorp kunt u vanaf heden een koffer voor de Tyros 2 kopen. Deze flightcase is specifiek passend gemaakt voor de Yamaha's Tyros serie. Mét het Tyros logo op de koffer! De perfecte pasvorm zorgt voor de beste bescherming van uw Tyros 2. Met de handige inkepingen kunt u gemakkelijk uw Tyros 2 uit de koffer halen.

Wilde u vroeger het keyboard uit de koffer halen, dan moest er extra ruimte aan de zijkanten van de koffer worden gemaakt, zodat uw handen tussen het keyboard en de koffer pasten. Dit had tot gevolg had dat het keyboard speling had en in de koffer lag te 'klapperen'. Door de inkepingen ligt de Tyros 2 nu superstrak in de koffer en wordt hij daardoor zo optimaal mogelijk beschermd. 

Er is 1 uitvoering van de koffer:
Tyros 2 flightcase (met wieltjes) voor slechts: € 149,- inclusief portokosten. Klik hier voor meer informatie of om de flightcase te bestellen.                                      

Deze flightcase wordt rechtstreeks geïmporteerd, zonder tussenhandel en kunnen daardoor prijs/kwaliteit goedkoop worden aangeboden. Normaal kosten soortgelijke koffers tussen de € 250,- en € 300,-. Het gaat dan ook nog eens vaak om een universele koffer die qua maten in de buurt komt.